بیمارستان نور

• نیاز  ضروری منطقه و کمبود امکانات درمانی

موسسین بیمارستان نور با توجه به نیاز ضروری منطقه و کمبود امکانات درمانی، تصمیم به ساخت بیمارستان 200 تخت‌خوابی با کلیه بخش های تخصصی و فوق‌تخصصی گرفتند و طراحی بیمارستان براین اساس اجرا گردید. بیمارستان در حال حاضر 20000 متر مربع زیربنا در 7 طبقه و در 6000 متر مربع زمین احداث شده است.

• موقعیت محل احداث ببمارستان

موقعیت محل احداث ببمارستان در شاهراه های اصلی قرارگرفته است به نحوی که در ضلع شمال و شرق فضای سبز و ضلع غرب و شمال خیابان اصلی 24 متری اجرا گردیده است، دارای موقعیت بسیار مناسبی می‌باشد.

• آغاز احداث

گودبرداری و تجهیز کارگاه این پروژه در سال 88 به اتمام رسیده و در سال 89 عملیات احداث آغاز گردید. بودجه ساخت این بیمارستان از بخش خصوصی تامین شده و تجمیع علوم و سرمایه بیش از 100 نفر از پزشکان متخصص و فوق تخصص منطقه و استان تهران در حالی به احداث یک مرکز عظیم پزشکی انجامید که 150 نفر از پزشکان نام آور این مرز و بوم نیز در این پروژه مشارکت داشتخ و مشغول به کار خواهند شد. اشتغال زایی برای 600 نفر در این مرکز نیز یکی از مزایای پروژه مذکور می‌باشد.

تمامی حقوق این وبسایت برای بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نور شهریار محفوظ می باشد. 1394 - 1399
طراحی و پیاده سازی : فناوران توسعه ایرانیان ایستا
دی ان ان