08 مرداد

کسب رتبه یک در اولین دوره اعتباربخشی

در اولین دوره اعتباربخشی در سال اول بهره برداری بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نور شهریار، با کسب رتبه یک خوش درخشیدیم.
    با یاری خداوند متعال و تلاش شبانه روزی مدیران، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نور شهریار موفق به کسب رتبه یک در اعتباربخشی شده است. این رتبه معرف یک بیمارستان معتبر با حضور متخصصین و پزشکان فوق تخصص در فضایی استاندارد و ایمن، بوده که مسیری برای ارائه خدمات تشخیصی و درمانی با بالاترین سطح کیفی به هموطنان عزیز می باشد.
    اعتباربخشی به معنی ارزیابی سیستماتیک مراکز ارائه خدمات سلامت با استانداردهای مشخص است. استانداردهایی که بر بهبود مداوم کیفیت ، محوربودن بیمار و بهبود امنیت بیمار و کارکنان تأکید دارد «اعتباربخشی » برای تشریح کیفیت خدمات بهداشتی درمانی و به عنوان مبنای تفکر آن به کار گرفته می شود.خط مشی مراقبت های سلامت و درک آنچه به کیفیت مراقبت مربوط می شود و تمرکز برروی اصول بنیادی برای یکپارچه نمودن توسعه سیستم بهداشت و درمان و پویا نمودن آن، اساس ( اعتباربخشی ) راتشکیل میدهد.
    یکی از اهداف اصلی اعتباربخشی تامین، حفظ و ارتقای ایمنی بیمار، همراهان و کارکنان می باشد. بارزترین حقوق انسان ها حق ایمن بودن از خطرات و آسیب ها، هنگام دریافت خدمات است.
    بیمارستان فوق تخصصی نور شهریار این موفقیت را به کلیه همشهریان عزیز و پرسنل و همکاران محترم تبریک عرض می‌نماید.