14 آذر

مراسم گرامیداشت روز حسابدار در بیمارستان نور شهریار برگزار گردید

به مناسبت روز حسابدار، مراسمی با حضور جناب آقای دکتر حسینی مدیر عامل محترم بیمارستان فوق تخصصی نور شهریار و جناب آقای خان محمدی مدیریت محترم داخلی و کلیه مسئولین و پرسنل امور مالی به منظور گرامیداشت این روز برگزار گردید.
    در این مراسم، جناب آقای دکتر حسینی ضمن تبریک روز حسابدار، مطالبی را در خصوص اهمیت جایگاه حسابداران در سازمانها و نقش آنها در ایجاد انضباط مالی عنوان نموده و برای کارکنان شاغل در رسته حسابداری و مالی، توفیق روز افزون را خواستار شدند. همچنین در این مراسم مدیر داخلی بیمارستان ، هفته جهانی و روز حسابدار را به تمامی همکاران امور مالی تبریک گفت و از زحمات همکاران این واحد تشکر نمود