03 بهمن

برگزاری مراسم تقدیر به مناسبت روز پرستار

مدیر داخلی بیمارستان نور شهریار از برگزاری جشن روز پرستار در این بیمارستان نور شهریار خبر داد.
    جناب آقای دکتر سید علی اصغر حسینی با همراهی مدیر محترم اداری و مالی جناب آقای خان محمدی و سرکار خانم میرسنجری رئیس بخش پرستاری به مناسبت فرارسیدن میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار ، ضمن تبریک این روز با سعادت با حضور در بخش های درمانی بیمارستان از زحمات شبانه روزی پرستارتان و کادردرمان در جهت حفظ اعتماد عمومی و ارتقاء مستمر کیفی خدمات بیمارستان با اهدا گل و هدایا قدردانی کردند.

تلفن تماس 54121-021