17 بهمن

برگزاری مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل محترم بیمارستان تخصصی وفوق تخصصی نور شهریار

همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل محترم بیمارستان تخصصی وفوق تخصصی نور شهریار با حضور اعضای هیئت مدیره، جمعی از مدیران، سرپرستاران و جمعی از مسئولین در مورخ 17/11/1396 در آمفی تئاتر بیمارستان نور برگزار گردید.
    در این مراسم جناب آقای دکتر احمد تاجمیر، رئیس هئیت مدیره از تلاش های چندین ساله و زحمات صادقانه و خدمات و فعالیت های جناب آقای دکتر سید علی اصغر حسینی تقدیر و تشکر داشته و در ادامه برای جناب آقای دکتر ارسلان فاضلی به عنوان مدیرعامل بیمارستان تخصصی وفوق تخصصی نور شهریار در راستای خدمت خالصانه و صادقانه آرزوی توفیق روزافزن و موفقیت نموده اند.