18 اردیبهشت

راه اندازی بخش توریسم درمانی در آینده نزدیک

در راستای ارتقا خدمات بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نور شهریار و راه اندازی بخش توریسم درمانی در آینده نزدیک جلسه هماهنگی و هم اندیشی با مدیران ارشد شهرستان انجام و مقرر گردید اقدام مشترک جهت توسعه توریسم درمانی در منطقه انجام و زیر ساخت های لازم از طرف ارگانها و نهادها با جلسات کارشناسی بعدی مهیا گردد.در ضمن سایر مشکلات بیمارستان بررسی و گزارش عملکرد بیمارستان و خدمات درمانی ارایه شده به مردم و مدیران محترم گزارش گردید. در حاشیه این جلسات بازدید از بخش ها و عیادت از بیماران توسط فرماندار محترم، نماینده محترم مردم، شهردار محترم شهریار و عضو محترم شورای شهر انجام گردید.
    روابط عمومی بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نور شهریار