31 فروردین

بیمارستان سفید

به بیمارستانی اطلاق می گردد که بر اساس پایش های وزارت بهداشت و اقدامات پیشگیرانه بیمار مبتلا به کرونا در آن بستری نمی گردد.
    بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نور شهریار بر اساس پایش های وزارت بهداشت جزء بیمارستانهای سفید میباشد.. به جهت حفظ سلامتی بیماران‌ غیر کرونایی مراجعه کننده به بیمارستان،یک ساختمان مجزا از ساختمان اصلی بیمارستان در ضلع جنوبی ،جنب پارک صدف را به طور تخصصی جهت بیماران مشکوک و مبتلا به کرونا راه اندازی نموده،تا ضمن رسیدگی دقیق به بیماران مذکور.. وضعیت بیمارستان سفید را حفظ نموده و با آرامش خاطر به سایر بیماران معمول مراجعه کننده ارائه خدمت نماید.. ما برای حفظ سلامتی شما آماده خدمت هستیم.