27 اردیبهشت

به منظور تکمیل بانک اطلاعات ذخیره منابع انسانی

بیمارستان نور شهریار به منظور تکمیل بانک اطلاعاتی منابع انسانی اقدام به دریافت رزومه علاقه مندان می نماید خواهشمند است درخواست همکاری خود را ثبت نمایید
    کارشناس و کارشناسی ارشد در حوزه منابع انسانی ترجیحا آشنا به کارگزینی بیمارستان

متصدی پذیرش و اطلاعات سابقه کار در مراکز درمانی و یا پذیرش هتل

حسابدار حداقل لیسانس،مسلط به کار با نرم افزار حسابداری،حداقل 5 سال سابقه کار انبار،خزانه،حقوق و دستمزد،ترجیحا سابقه کار در مراکز درمانی

کمک پرستار دیپلم،دارای مدرک کمک پرستاری یا بیماربری از مراکز معتبر وزارت بهداشت،حداکثر سن 30 سال